Shipping & Delivery Policy

Shipping & Delivery Policy

1. VERZEND- & LEVERINGSBELEID

We bieden standaardlevering op elk adres binnen Global. Houd er echter rekening mee dat we niet leveren aan militaire en verboden gebieden, alle marinehavens.

Aan de voorzijde leveren we aan de meeste landen waar onze logistieke partners filialen hebben en hoewel we ernaar streven onze tarieven betaalbaar te houden, ligt onze focus op het snel, snel en veilig bezorgen van de artikelen. Voor een lijst met landen waar we naar bezorgen en onze kosten, kunt u uw artikel selecteren en doorgaan naar de afrekenpagina, aangezien de kosten zijn gebaseerd op gewicht en volume. Bij het invoeren van uw bezorggegevens, berekenen we automatisch de bezorgkosten op basis van het door u opgegeven adres, zonder dat u hoeft te betalen of te registreren.

2.BESTELSTATUS & TRACKING

Alle bestellingen geplaatst van maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd feestdagen) worden binnen 2 werkdagen na bevestiging van betaling verwerkt en verzonden vanuit ons magazijn. Dit kan variëren afhankelijk van omstandigheden zoals online veiligheidscontroles, verzendbeperkingen, betalingsmachtiging, verpakking en verzending van de bestelling. Na ontvangst van alle bestellingen wordt een e-mailbevestiging verzonden.

Lokale leveringen

Er zijn 2 bezorgopties beschikbaar voor de klant: Standaard en Express koerier.

Standaardkoerier  – voor alle lokale bestellingen en het duurt ongeveer 4 werkdagen om u te bereiken vanaf het moment van bestelling.

Express Courier  – is beschikbaar tegen extra kosten en het duurt ongeveer 3 werkdagen om u te bereiken vanaf het moment van bestelling.

Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mailbevestiging met het trackingnummer. U kunt de bezorgstatus van uw bestellingen controleren en volgen bij onze lokale logistieke partner, met uw 6-cijferige bestelnummer. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor herbezorging als er niemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen. Geef uw contactnummer op onder het adres dat bij het afrekenen is geselecteerd, zodat het koeriersbedrijf contact met u kan opnemen in geval van onvoorziene omstandigheden.

Internationale leveringen

Voor alle internationale leveringen is de benodigde tijd afhankelijk van onze logistieke partners en hun filialen. U kunt er echter zeker van zijn dat uw bestelling veilig onderweg is.

3. BELASTINGEN, RECHTEN EN TARIEVEN

Voor alle internationale bestellingen moet u alle invoerbelastingen, invoerrechten en tarieven (indien van toepassing) betalen volgens de geldende wetten van uw land om de douane in te klaren.

4. WIJZE VAN BETALING

We accepteren betalingen via VISA / MASTER-creditcards en -betaalkaarten, American Express en PayPal. Bezoek  www.paypal.com  voor meer informatie. We accepteren geen betalingen via een geldautomaat of overschrijvingen tussen banken.

Leave a Comment

TOP

X